Vilda hjärtats fotoblogg

lördag 23 januari 2010

Vinter eller vår?

På min promenad i Eksjö i dag var det svårt att bestämma om det verkligen var vinter eller om det kanske var på väg att bli lite vår.

När jag gick förbi dessa istappar var det ingen tvekan om att det var vinter...men när jag såg den här färglada väggen så kunde jag nästan tänka mig bort till sommaren...och när jag såg att det töade och droppade från Jannicke så kändes det ändå som om det var lite vår på gång :)

7 kommentarer:

 1. Beautiful Post !! Shots are amazing ! I Really appreciate the last shot !! Fantastic post !!

  SvaraRadera
 2. Så fint med lite föraning, och jag är avis att du har fått se solen. Här har den inte visat sig på två veckor!
  Att fota ute nu blir bara grått, gråt, grått.
  Ha en skön helg!
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Jag är helt övertygad om att jag hörde vårfågelsång idag när Higgins och jag var ute! Ingen aning vad det var för någon som sjöng eftersom jag bara vet hur skator låter och någon sån var det inte. :D

  SvaraRadera
 4. Elisabet: Det är inget roligt väder för tillfället. Det gäller att springa ut de få stunderna det är sol. Hoppas att du har haft en skön helg.

  Yvonne: Jag hörde också en massa fågelsång när jag var ute. Är också rätt säker på att det var något annat än skata ;-)

  Unseen Rajasthan: Thank you! :)

  SvaraRadera
 5. Ehm, jag har för mig att det är statyn som står på Norra Storgatan som heter Jannice - och att den där bara heter "sittande flicka" typ. *petig* ;)

  Fina bilder - kisar man lite så snön inte syns framför dörren får jag en känsla av sommar. *längtar*

  SvaraRadera
 6. Morrdraken: Ja, inte vet jag. Snodde bara namnet rakt av från fotot som var i rätt vinkel som jag skickade till dig via facebook ;-)

  SvaraRadera
 7. Jag fick en fråga om vad det var för staty i 365-bloggen - därför jag har koll. Jag var ju tvungen att googla fram museets lista på konstverk för att namnge henne. :D Jag har varit väldigt väldigt nära att påpeka på facebook också, men höll mig - hårt. ;o)

  SvaraRadera