Vilda hjärtats fotoblogg

torsdag 14 januari 2010

Torsdagsreflektion

Denna vecka har varit min sista vecka på mitt nuvarande jobb. I dag blev jag ordentligt avfirad med fika och en minrosbuske. På många sätt har det varit en vecka som känts vemodig för jag kommer verkligen att sakna arbetskamraterna, men jag ser ändå fram emot en ny start på måndag. Spännande att se vad det nya jobbet för med sig.


Fler reflektioner kan du hitta här

8 kommentarer:

 1. Det är alltid spännande att gå mot nya utmaningar.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackert fotat! Lycka till med nya jobbet!

  SvaraRadera
 3. Sinneskatten: Visst är det så.
  Nina: Tack så mycket!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår den vemodiga känslan, jag hade den i våras då min visstidsanställning på världens roligaste jobb tog slut. Fast "avslutningsfikat" var ju trevligt, jättesmarrig tårta! :0)
  Lycka till på det nya jobbet!!

  SvaraRadera
 5. Det är aldrig roligt att behöva avsluta något där man verkligen trivs. Jag har i alla fall valt det själv, men man vet ju att kontakten med personer som man tycker om på jobbet aldrig mer blir sig riktigt likt.

  SvaraRadera
 6. Hej jag måste besöka din blogg. Du har hittat mina 365 foton och det är roligt. Skönt att läsa att du slutar ett jobb och börjar ett annat. Annars handlar det mesta om arbetslöshet. Fint foto av din miniros jag tycker om ljussättningen och upplösningen. Jag köpte en Olympus E 420 i våras. Mitt uppehåll har varit ungefär lika långt. När ridån brändes sönder i min gamla systemkamera, la jag av. Jag har använt kompakta digitalkameror, men fotona blir inte så bra. Margareta

  SvaraRadera
 7. Hej och välkommen hit! Det är mycket nytt att lära sig med digitalkamera tycker jag mot den analoga och sakta men säkert lär jag mig lite varje dag. Det är lite därför jag har den här bloggen för att själv kunna se min (eventuella)utveckling.

  SvaraRadera