Vilda hjärtats fotoblogg

fredag 22 januari 2010

Dagen - En salig fotoblandning

På lunchrasten var jag och kröp i buskarna utanför psyk. Det känns bra att det inte var några i vita rockar som kom ut och för att hämta mig ;-)
Jag passade också på att på fikarasten ta ett kort på en blombukett som vi hade fått.
När jag kom hem så provade jag lite olika inställningar. Slutresultatet blev inte alls som jag tänkt, men rätt roligt ändå :)Nu är det dags för en trevlig kväll med familjen tillsammans med helgens gäst...Bella Bus

7 kommentarer:

 1. Var också i (typ) buskarna och fotade i dag!
  Gillar blicken på hunden, fredagstrött?
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Hunden är sur för att hon inte kommer ner från fåtöljen själv och jag hjälpte henne inte utan passade på att fota henne i stället :)

  Trevlig helg till dig också!

  SvaraRadera
 3. Om man nu ska ut och krypa i buskarna verkar det väl vara lämpligt att göra det just utanför psyk! :D Vilket påminner mig om första gången jag skulle på mammografi, då hade de en vagn stod utanför sjukhuset och i kallelsen fanns en vägbeskrivning där det stod att man skulle följa skyltningar mot psyk. Gissa vem som höll på att gå fel och hamna inne på psyk?? :D

  Haha, läste din kommentar ovanför att hunden blev sur när du fotade istället för att hjälpa henne ner från fåtöljen! Tyckte jag såg på blicken att hon var sur på något!

  SvaraRadera
 4. Det hade ju varit jättekul om du hade gått fel och dessutom börjat svamla om bröst. Det hade kunnat bli riktigt knäppt ;-)

  SvaraRadera
 5. Ha, vill de inte att folk ska krypa i buskarna får de plantera buskar som inte är fina att fota! *tycker* :D

  SvaraRadera
 6. Tack så massa för hjälpen! Båda är glada att äntligen vara hemma! Dock sätter vi oss på tåget i morgon igen, för att kolla på lägenheter.
  Kram amanda

  SvaraRadera
 7. Jag håller tummarna för att du ska hitta en bra lägenhet! Kram!

  SvaraRadera