Vilda hjärtats fotoblogg

lördag 12 juni 2010

Värre än Roskildefestivalen i ösregn

I alla fall så var det mindre lera när jag var på Roskildefestivalen. Det är så här vår trädgården ser ut för tillfället. Dräneringen går nu snart in på sin andra vecka och det verkar inte som om det ska sluta regna.
Framsidan har de ännu inte kommit till, men grävmaskinen tittar fram bakom hörnet.
Så är ser vår gräsmatta ut.
Södra sidan av huset.
Mitt nyanlagda land med spår av grävskopa.
Vår altan som vi inte sitter och myser på.
Men nu har grävarna åkt hem för helgen och mitt i alla lera och elände så lyckades jag i alla fall hitta lite blommor :)


Så visst finns det hopp om framtiden!

7 kommentarer:

 1. Vill börja med att säga jösses vilken snygg design och layout!!!! =)

  Och när det gäller er trädgård kan jag bara säga: Fruktansvärt!!!!!!! Måste man förstöra en hel trädgård när det ska dräneras??? Jag känner inte igen mig alls när jag ser bilderna. Hade jag varit dig (och dessutom gjord av pengar) hade jag rest iväg på en väääldigt lång resa.... :)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Kändes som om det var dags att ändra lite.

  Några pengar till längre resor finns tyvärr inte eftersom vi har lagt dem på dränering i stället, men jag funderar på att jobba över så mycket som möjligt tills de har åkt och vi kan börja återställa igen ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilken intressant trädgård ni har, kanske kan ni ansöka om att vara med i den där trädgårdsboken och sen ha "öppen trädgård" där människor kan komma och titta! Tror man kan ta inträde fast sen måste man ha försäljning av kaffe/te och goda kakor. Det har jag sett på tv att så gör de i England! ;0)

  SvaraRadera
 4. Vilken toppenidé Yvonne! Att jag inte har tänkt på det själv. Nu ska det tjänas pengar ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag vet hur det är att dränera. Vi gjorde det för några år sedan. Inte roligt, men det går över. Härliga bilder du tagit och vilken snygg layout du fått. Kramar

  SvaraRadera
 6. Det låter hoppfullt Agneta! :) Jag tror det känns bättre när dräneringen är klar och vi kan börja återställa igen. Än så länge är det inte mycket vi kan göra. Kram!

  SvaraRadera
 7. Härlig layout i bloggen Agneta! Och finfina blombilder trots lervällingsträdgård. :)

  Hmmm, undrans om vi också kan tjäna pengar på att låta folk knata runt i vår vildvuxna trädgård. *hoppas* ;D

  SvaraRadera