Vilda hjärtats fotoblogg

tisdag 12 april 2011

Vårtecken


Har varit ute i dag och fotograferat blåsippor, vitsippor och tussilago och blev så trött på resultatet. Alla bilder såg ut som kopior på förra årets vårbilder av blåsippor, vitsippor och tussilago.

Alla utan den här. På den lyckades jag ha fel inställning och den blev därför alldeles för ljus egentligen, men samtidigt så är det den här jag blev mest nöjd med. Kanske är det för att den är annorlunda och inte ser ut som alla de andra?

8 kommentarer:

 1. Wonderful! I love your photos.

  Great eye . . . .

  SvaraRadera
 2. Hahaha ja ibland är man ju inte alls nöjd med det som blir i kameran, och ofta kan ju det som jag tror blir riktigt misslyckat bli bra....konstigt.
  Som igår när jag fick en svan lågtflygande över mig ute vid havet...och jag inte ens fick med huvudet....sen bara en vinge....och sen hela svanen och då fokuserade inte kameran ens på svanen.
  Snacka om att jag blev less....

  SvaraRadera
 3. Morrn.
  Tråkigt, "pån igen"
  Nu vet du vad gjort för fel....Överexponerat är sämre än underexponerat.
  Inte använd "gröna program" på kameran....
  Ha de bra.

  Hasse A

  SvaraRadera
 4. Ibland är det bra och inte ha rätt inställning på kameran ;-) Blev en annorlunda och jättebra bild.

  SvaraRadera
 5. Ser ut som om det skulle vara värt ett försök med lite fel inställningar hos mig också.

  Har tänkt precis likadant som du när det gäller att ge sig ut i backarna och fotografera vit-och blåsippor. "Det blir väl likadant som alla andra bilder som man redan har på samma motiv".
  Men de är ju så söta... :)

  God natt!

  SvaraRadera
 6. Så är det säkert och jag tycker om bilden!

  Vårregnshälsningar!

  SvaraRadera
 7. Och Du har Dina husdjur och jag saknar mina.Får vänta på alla insekter som tänker hälsa på hos mig, i sommarens soliga dagar.

  Jo, jag vet det var längesedan jag var in till Dig.Det tar lite tid tills jag är på A -F igen.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 8. Hejsan !
  Såg Du varit inne och då ska jag bara säga som så. jag är helt frisk.Den där väntsalen tillhör Hälsoenheten, där jag fick en en fot p.g.av. mitt höga BMI 30.5 för jag hade krympit 1 cm.innan var jag ju 167 och då hade jag 29.6 i BMI, gränsfall alltså. Jag ska se om de kan få mig att tappa eller åtminstone få en annan hållning, med lite stavgång och sjukgymnastik, styrketräning m.m. Hade ingen aning om att det fanns en sådan inrättning.
  En gulledej-sköterska som gör spirometrin på mig,var det som berättade om det här.
  Tillhör: Stockholms läns landsting.Och jag har frikort, så mig kostar det bara ork,lust och vilja att genomföra.De följer upp en i en femårstid.
  Att jag är äldst och smalast.Spelar ingen roll, gick upp så mycket efter jag slutade med alkohol och rökning.Som jag nu vill bli av med.
  Nu har Du lite att smälta.

  Kram Mi

  SvaraRadera