Vilda hjärtats fotoblogg

söndag 28 november 2010

Förkylning och småfåglar

Sitter hemma med förkylning och feber. Tycker det är lite extra tråkigt eftersom jag fick mitt nya teleobjektiv i fredags. Men jag löste min fotoabstinens genom ett fönster med småfåglar som fotomodeller :)

5 kommentarer:

 1. Tack Agneta för vänliga ord!

  Jag gillar att sitta och titta på småfåglarna som vistas runt vår fröautomat.
  Sitter där och försöker vara mindful och bara vara...inte tänka på annat utan bara njuta av de små liven som äter och flyger omkring.

  Så de fina bilderna du visar idag tycker jag om. Snyggt med en röd och fin (frö)stuga. :)

  Varma söndagshälsningar.
  SoF

  SvaraRadera
 2. Se där, du har haft en entita på besök! Mysigt. Visst är det rogivande att titta på fåglarna?

  SvaraRadera
 3. Så kul med alla fåglar utanför fönstret, perfekt med nytt tele. Är du nöjd? Däremot inte så kul med förkylning, hoppas det snabbt går över/Lis

  SvaraRadera
 4. Att sitta och titta på småfåglar är verkligen något som jag kan förlora mig i. Tiden bara försvinner utan att man märker det. Mysigt och rogivande. Vilken tur att det kom en fågelexpert (Gärdesmygen)hit :) Dottern och jag funderade på om det var en entita eller en talltita.

  Jag trivs väldigt bra med objektivet. Det är ett bra allround teleobjektiv med en vikt på endast 220 g så att jag kan ha med det överallt och jag klarar av att hålla skärpan (någorlunda) utan stativ.

  SvaraRadera
 5. Kul att du är nöjd med nya objektivet och att du trots förkylning kunnat ta jättefina bilder på fåglarna och vilket charmigt rött litet hus. Krya på dig!

  SvaraRadera