Vilda hjärtats fotoblogg

söndag 11 april 2010

Fotomässa i Göteborg


I går åkte jag och och min vän Morrdraken till Göteborg för att gå på fotomässan.
När vi kom till Nässjö central så såg man med en gång att det var helg och att fredagskvällen antagligen hade varit livad. Tågresan med byte i Falköping gick bra och det kändes som om vi var snabbt framme. Antagligen berodde det på det roliga resesällskapet som jag hade :)
När vi kom fram till Svenska mässan så blev jag väldigt imponerad över att de hade en massa ballonger utanför ingången. Trodde att det var för att vi skulle ha något färgglatt att fota. Som tur var så hade Morrdraken huvudet lite mer på skaft och stoppade mig innan vi hade gått in på mässan Bara barn i stället.
När vi hade gått runt och började leta oss fram till rätt ingång så såg vi en gigantisk kö till fotomässan. Jag höll på att vända där och då, men vi gick i alla fall vidare. Efter att ha gått en bit mot kön så kom vi återigen fram till ballonger. Denna gång med texten Idol på. Snabbt som tusan vände vi och hamnade till slut i rätt kö.
Efter att vi klarat av mässan så gick vi ut på stan i väntan på tåget hem. Först åt vi på Bombay och sedan gick vi ut på upptäcktsfärd med våra kameror. Vi gick en jäkla massa trappor upp för att kunna blicka ner över Göteborg.
Sedan gick vi en massa trappor ner för att slutligen hamna vid Feskekörka.
Klockan 21 var jag hemma igen och somnade gott i soffan.

4 kommentarer:

 1. Vilken tur att ni till slut kom i rätt kö, eller du kanske hade blivit antagen;-)
  Som översta bilden ser det alltid ut på våra stationer efter helgen, och mycket värre. Tyvärr!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Nä, jag skippade att låta Sverige höra min sångröst ;-)

  SvaraRadera
 3. Men anmälde du dig inte till Idol? Om du gjort det och kommit med hade jag garanterat börjat titta trots att jag aldrig tittat och inte tänkt börja titta heller. Men jag hade offrat mig för din skull. :D
  Det verkar ju i alla fall ha varit mycket på gång där ni var, och ni fick ju en trevlig och lyckad dag förstår jag!

  SvaraRadera
 4. Om jag hade anmält mig så kan jag garantera att det hade varit värt att titta! :D

  SvaraRadera